e
Banner

Etiketler: jan devrim



Alışan tehlikeli madde taşımacılığında anayasasını yazıyor


Yayın: 26-09-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye’de sıvı ve toz kimyevi madde taşımacılığı alanında “kurumsallaşmış lojistik hizmet sağlayıcı” olan Alışan Lojistik, uzman kadrosu, güçlü altyapısı ve dünyanın hemen her bölgesine yayılmış olan ISO Container ağı ile müşterilerine Avrupa standartlarında farklı çözümler sunuyor.





Alışan Lojistik, Avrupa-Türk Cumhuriyetleri hattında



Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim Avrupa-Türkiye ve Avrupa-Ortadoğu hattından sonra şimdi de Avrupa ile Türk cumhuriyetleri arasındaki projelere yoğunlaştıklarını açıkladı.





Shell Eco-Marathon için Alışan Group’tan lojistik destek



Gençleri geleceğin yakıt alternatiflerini geliştirmeye teşvik etmek için düzenlenen Shell Eco-Marathon yarışması bu sene 15 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilecek. Shell Eco- Marathon’a tasarladıkları araçlar ile katılacak olan 16 Türk takımının lojistik sponsorluğunu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Alışan Group üstleniyor.




Alışan ADR sürecini masaya yatırdı



Alışan,“Tehlikeli Madde Taşımacılığı” için yeni bir dönem başlatacak olan ADR mevzuatı konusunda düzenlediği seminer ile uygulamanın getireceği yeni düzenlemeler konusunda katılımcılara bilgi verdi.